OTA YHTEYTTÄ - AUTAMME MIELELLÄMME 


ASIAKASPALVELU:

asiakaspalvelu@powerbike.fi

TOIMITUS 

Kaikki tuotteemme tulevat suoraan tehtaalta ilman välikäsiä, joko Euroopasta tai Aasiasta.
Tilauksemme normaali toimitusaika Euroopan tehtaalta tulevilla tuotteilla on yleensä 3-7 arkipäivää ja Aasian tehtaalta tulevilla tuotteilla 2-4 viikkoa.
Pääsääntöisesti hoidamme toimitukset Postin kautta.
Kaikki ilmoittamamme myyntihinnat sisältävät ALV, tullimaksut ja kaikki muut maahantuontiin liittyvät kulut. Toimituskulut eivät sisälly ilmoitettuun myyntihintaan, ellei toisin ole mainittu.

PALAUTUKSET

Voit palauttaa ostamasi tuotteen - joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä - 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee kaikkia tuotteita. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. 
Mikäli haluat palauttaa tuotteen, täytäthän alapuolella olevan TUOTEPALAUTUKSET -lomakkeen.

TUOTEPALAUTUKSET

Palautukset pyritään käsittelemään välittömästi kun tuote on palautunut fyysisesti meille, kuitenkin lain määräämässä 14pv ajassa.


REKLAMAATIOT

Mikäli haluat reklamoida tilaamasi tuotteen, otathan meihin ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen reklamaatio@powerbike.fi. Ilmoita viestissä tilausnumero, tuotteen nimi, sekä selitys siitä, mikä tuotteessa on vikana.

MAKSUTAVAT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalvelun Checkoutin kautta tarjoaa Collector.
Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ


Sähköposti:
asiakaspalvelu@powerbike.fi